BALOTA PREDSJEDNIK LP ROŽAJE

0
613

Liberalna partija Rožaja izabrala je novi Opštinski odbor i predsjednika. Na čelu LP Rožaje biće Munever Balota, dosadašnji predsjednik, koji je jednoglasno izabran od strane delegata Konvencije. Izbornoj konvenciji je prisustvovalo 60 delegata dok je u Odbor LP Rožaja izabrano 30 novih članova.

Balota je kazao da će LP u Rožajama i u narednom periodu nastaviti da pomaže građanima u rješavanju ekonomskih i socijalnih problema koji muče sve ljude u Rožajama.

„On je rekao da Liberalna partija mora biti okosnica nove vlasti u Rožajama i snažno prisutna u Skupštini Opštine i da je to jedini način da se mijenjanju stvari u atmosferi okoštale vlasti koja godinama stvara probleme građanima a ne rješava ih“, navodi se u saoštenju.

Generalni sekretar Esad Šainović, kako se dodaje, pozdravio je skup u ime rukovodstva LP i otvorio diskusiju sa građanima o problemima Rožaja.

„Oni su ocijenili da su nezaposlenost, odlazak mladih i partijsko zapošljavanje najveći izazov koji se moraju riješiti u narednom periodu. Svi političari koji odu iz Rožaja i sa sjevera, odmah zaborave na svoj grad i njegov napredak, jedini poslanik koji se zalaže za sjever u Skupštini jeste poslanik LP Andrija Popović“, zaključak je diskusije.

Izbornu Konvenciju pozdravili su i potpredsjednik LP Zravko Šoć i portparol Ammar Borančić.