Premijer Marković na vježbi Vojske Crne Gore, Uprave policije, Crvenog krsta i Gorske službe spašavanja “Zima 2019”

0
178
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković izrazio je zadovoljstvo rezultatima vježbe „Zima 2019“ koju su danas na Bjelasici izveli pripadnici Vojske Crne Gore, Uprave policije, Crvenog krsta i Gorske službe spašavanja.
„Posmatrajući vježbu i sposobnost ljudi koji učestvuju u njoj osjetio sam ponos i zadovoljstvo da Crna Gora ima ovakvu vojsku, policiju i službe zaštite sposobne da odgovore najvećim izazovima“ – rekao je premijer.
Predsjednik Vlade je rekao da dijeli osjećaj da je Crna Gora bezbjednija nego ikad, da ima svoj sistem bezbjednosti koji je sposoban odgovori potrebama bezbjednosti i sigurnosti.
„Želim da vas uvjerim da će država uraditi sve da budete bolje opremljeni i da imate bolje usove za rad i život jer vi vršite važne dužnosti za Crnu Goru i njene interese“ – rekao je predsjednik Vlade Duško Marković.
https://youtu.be/3uMYi_56pfY
Vježbi su prisustvovali i ministar odbrane Predrag Bošković, načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadni general Dragutin Dakić, te predsjednici opština Kolašin i Mojkovac, Milosav Bulatović i Ranko Mišnić.