PZP postavlja pitanja BS-u

1
1053

Ko o čemu Bošnjačka stranka o parazitizmu! Partija „matematičara“ i uspješnih trgovaca trebala bi da odgovori javnosti i građanima Rožaja na nekoliko pitanja i to:
Čiji je Bošnjačka stranka koalicioni partner? Kome su dali podršku na prethodnim predsjedničkim izborima? Da li je u pitanju partija koja za 20 godina, kako oni kažu „nije uradila ništa“, sem što je uništila i Rožaje i sjever Crne Gore? Da li je u pitanju partija koja po istom principu kao i njeni državni koalicioni partneri funkcioniše, a princip je “ jedan zaposleni pet glasova“. Kod gospode iz Bošnjačke stranke je dva plus dva pet – čudo je matematika!?!
Isto tako postavlja se pitanje ko drži ključeve pohare i uništenja i Rožaja i države? Misli li ova gospoda da građani ne vide ko su robovi fotelja koji bi za opstanak na vlasti i beneficije prodali i ono što je za nebo svezano?
Građani Rožaja isto tako očekuju odgovor na još nekoliko pitanja?
Koliko je građana Rožaja napustilo Rožaje za vrijeme vladavine Bošnjačke stranke, ali sa kartom u jednom smjeru? Zbog čega i čije politike? Kako zaboraviti slike onih autobusa i naših sugrađana kada su masovno tražili azil u Njemačkoj i drugim zemljama? Kako zaboraviti porodična napuštanja svoga grada i svoje države? Svakako postoji još jedna važna stvar a to je da visoki i manje visoki funkcioneri stranke loših matematičara, uglavnom vikendom i turistički dođu u Rožaje jer podgoričke fotelje i privilegije su im drugi dom. Čudo je vlast i „loctide“ lijepak!
Ova gospoda zaboravlja da je danas u Rožajama zapravo opština najveća fabrika, kao i da ona je lider u proizvodnji, naravno ne drvoprerađivačkoj, već u proizvodnji i kupovini glasova!
Isto tako trebalo bi da odgovore javnosti koliki je zli drug a to je dug opštine Rožaje? Koliko je iznad deset miliona eura, vjerovatno ni oni ne znaju? Čudo je sabiranje i matematika dušebrižnika kojima je priča o patri(j)otizmu u džepu i novčaniku!

Gospodo matematičari, sjećate li se kako ste se kleli da naknade majkama nećete ukidati! Mislite li da zaboravljaju majke iz Rožaja da ste im uzeli pravo na naknadu i time ih spasili od sigurno 190 ili 330 eura! Kada ste bili iskrenii dosledni? Onda kada ste glasali za naknade ili kada ste glasali za uzimanje istih! E takva je vaša principijelnost i doslednost! Prosto u dvije riječi „svačiji drugovi“ a nastavak zna se!
I na kraju vjerujemo da građani Rožaja 27. maja znaće da procijene i kazne političke licemjere i trgovce, kao i da će podržati one koji žive u Rožaje, koji vole Rožaje i koji od Rožaja nijesu uzeli ni oteli ništa, a daju mu i davaće uvijek sve!
Vrijeme je za promjene a time i za bolje Rožaje! Izbor je jednostavan a to je „Promjene za bolje Rožaje-Aida-Nina Kurpejović!

Stoji u saopštenju koje potpisuje Rejhan Kurpejović potpredsjednik OO PZP Rožaje.

1 KOMENTAR

  1. Sve živa istina! Svaka čast! Od danas imate sigurnih 6 glasova iz moje porodice

Comments are closed.