HUSOVIĆ: Građani očekuju moj angažman za predsjednika Opštine

0
1834
Rahman Husović

U Rožajama se ovih dana zahuktava oko imena mogućeg kandidata za predsjednika Opštine. Kao ozbiljniji kandidati pominju se aktuelni predsjednik Opštine Ejup Nurković, predsjednik OO BS Rožaje Rahman Husović te Mirsad Nurković savjetnik potpredsjednika Vlade Rafeta Husovića.

Više izvora iz BS nam je potvrdilo da je Rahman Husović u blagoj prednosti jer „ima podršku onih odozgo“, aludirajući na predsjedništvo stranke.

Husović je na mjesto predsjednika rožajskog BS izabran krajem decembra 2017.

Rahman Husović u izjavi datoj dnevnom listu „DAN“ , smatra da je lista Bošnjačke stranke bila kadrovski jaka. Od predsjednika stranke preko ministara u vladi. Vjerujem i da je rezultat bio takav upravo jer su ljudi prepoznali našu želju da se bolje i više uradi za Rožaje, kvalitetnije i u korist građana. Moja reputacija je, uvjeren sam, takođe doprinijela dobrom izbornom rezultatu i zato stojim na raspolaganju stranci i za mjesto predsjednika opštine – naveo je Husović.
Kako piše „DAN“ Husović nije želio da komentariše rad Ejupa Nurkovića, takođe kandidata za gradonačelnika, ističući da ne može reći da „radi loše, ali da građani nijesu prepozali da radi dobro”.

Ejup Nurković i Rahman Husović

– Imam pouzdane izvore da u svim mjesnim odborima stranke imam podršku i članova i aktivista partije. Možda u poslednjih godinu dana nijesu donijete krucijalne odluke za grad i građane, ali to nam je u planu na prvom mjestu. Doprinos dajemo kako ja kao šef rožajskog odbora, tako i Rafet Husović kao predsjednik partije – naglasio je Rahman Husović.

Medjutim glavnu riječ će ipak imati lider ove stranke Rafet Husović, koji je kako  saznajemo željan da osvježi dosadašnja kadrovska rješenja koja su bila ravna katastrofalnim.

Lokalna uprava Rožaje 2014-2018