EMIL SJUTRA NASTUPA NA BEOVIZIJI

0
439

Rožajac-Emil Fetahović takmiči se na BEOVIZIJI rame uz rame sa najvećim zvijezdama, gdje će sa Srđanom Marjanovićem koji je autor numere  „Bar da znam“ nastupiti pod rednim brojem 4.

Emil je za medije kazao „Čast mi je što ću pjevati pored Srđana Marjanovića i takođe veliko mi je zadovoljstvo što ću scenu podijeliti sa velikim umjetnicima kao što su Leo Martin, Beti Đorđević, Dušan Svilar, Maja Nikolić, ivan Kurtić“…

Emil se muzikom bavi od malih nogu i učesnik je mnogih festivala u zemlji i regionu a posebnu slavu i reputaciju stekao je učešćem u emisiji „PINKOVE ZVEZDE“ gdje je pobrao sve simpatije stručnog žirija i publike. Njegova karijera ide uzlaznom putanjom jer je kvalitet koji posjeduje mladi Rožajac potvrđen od najvećih imena muzičkog svijeta u regionu a to dokazuje i njegova saradnja sa Srđanom Marjanovićem.
Nema sumnje da će Emil pobrati sve simpatije i nastupom na Beoviziji te na najboli način predstaviti sebe, svoju državu i rodni grad.

Program Beovizije počinje u 21.00h na RTS – u. a Emil i Srđan će nastupiti pod rednim brojem 4, podržimo našeg Emila glasajući za kompozicij „Bar da znam“.