Stan sa pogledom na more za 45.000 eura: Ovdje su najjeftinije nekretnine

0
847

Imajući u vidu da je sezona ljetovanja počela, vlada i veliko interesovanje za kupovinom apartmana i stanova na najpopularnijim turističkim destinacijama. Na najpoznatijim ljetovalištima u Crnoj Gori kvadrat dostiže i više od 3.000 eura, ali se može naći i za 1.000 eura.

Crna Gora godinama unazad jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija za naše građane, ali i one za „dubljim džepom“ poput Rusa, Ukrajinaca, Turaka…. Interesovanje je naročito poraslo u doba pandemije, ali ne jenjava ni danas. Zbog visokih cijena rente, i aranžmana, sve je više onih koji razmišljaju da imaju svoj prostor na moru. Mnogima su cijene visoke jer za iste pare mogu da kupe i stan u Beogradu, ali nije nemoguće i da se lijep prostor nađe za „pristojnije“ pare.

Ovo je detaljan prikaz cijena kakva je trenutna ponuda u Budvi, Bečićima, Heceg Novom, Baru…

Najjeftinije je u Baru gdje se stanovi nedaleko od mora mogu naći i za 1.000 eura po kvadratu, a najskuplje u Bečiućima i Budvi gdje cijena ide od 2.000 do 3.000 eura.

Cijena kvadrata u Budvi i preko 2.000 eura

Cijena kvadrata u Bečićima: 40 kvadrata za 140.000 eura

Cijena kvadrata u Herceg Novom: 35 kvadrata skoro 100.000 eura

Cijena kvadrata u Baru najniže

Cijena kvadrata u Baru zavisi od lokacije apartmana, da li se nalazi pored mora ili ne, ali i od toga da li je novogradnja u pitanju. Kvadrat se kreće od 1.000 eura pa naviše.

Upravo po toj cijeni, prodaje se stan površine 45 metara kvadratnih sa ukupnom cijenom od 45.000 eura. Stan je sa pogledom na more u Dobrim Vodama i udaljen je od mora 10 minuta hoda.

Nešto modernije nekretnine i nedavno napravljene nedaleko od mora ipak prate trend cijena drugih crnogorskih primorja, i tu su kvadrati uglavnom preko 2.000 eura.