Sa plaže Rocky Beach -Utjeha tjeraju muslimane

0
811

Nema mjesta na barskoj plaži Rocky bech -Utjeha za pokrvinene muslimanke tvrdnje su gostiju.

Na to ukazuje i snimak koji je objavio Salvefin Agović.

Prema tvrdnjama očevidaca kada se maloljetna I.A. pojavila na plažu odjevena u burkini, kupaći kostim muslimanki s hidžabom, prišao im je gospodin koji se predstavljao kao vlasnik i otjerao ih sa plaže uz konststaciju da mrzi muslimane. Što se i čuje na objavljenom snimku.

“ Po ulasku na plažu, čim nas je gazda plaže ugledao, brzim hodom je krenuo prema nama sa povišenim tonom i uvredljivim riječima da odmah napustimo plažu.Na pitanje ,,Zašto?’’ odgovorio kako je ona BABAROGA i kako će navodno da mu rastjera goste koji su ,,normalni’’. Tvrde članovi porodice Agović.

Porodica Agović je u Crnu Goru doputovala iz Belgije a porijeklom je iz Rožaja.

Na društvenim mrežama već su se pojavili komentari gostiju sa sličnim iskustvom.

Obraćanje familije Agović prenosimo integralno:

Pozdrav sa velikim postovanjem i uvazavanjem preporučili su nam da vas kontakiramo jer juče 06.07.2023 na crnogorskom primoriju doživeli smo veliku neprijatnost i poniženje na plaži utjeha bazenima Rocky beach opšina Bar.
Sobzirom da je oblačno vrijeme i more uzburkano zahtev moje 3 dece bio je da podjemo na bas toj plazi kao svake godine kad dodjemo iz Belgije na odmor u nasu lijepu Crnu Goru ali ove godine po svom izboru nasa cerka se pokrla tj.nosi hidzab i na plazi je dosla u kupacem kostimu za pokrivene (burkini) .Kadasmo dosli na pazu gazda plaze je bio jako drzak grub i sa povisenim tonom nas otherao sa plaze govoreci kako mu rastjerumo goste takvi i da nece da nas vidi tu jer je ulozi dva milina u tu plazu.I prijetio nam ako odmah ne napustimo da ce nas izbacit sa njegovim obezbecenjem.Nasta smo mi rekli da cemo se zalit za njegovo takvo ponasanje a on nam je odgovorio da mozemo da se zalimo kome god hocemo i predsedniku drzave ako hocemo jer kako on kaze njemu niko nemoze nista jos je dodao da smo sedamnaesti gosti takvi kao mi koje je on otjerao.Zbog ponizenja i stresa kojeg smo doziveli odlucili smo da prekinemo nas odmor i sto prije se vratimo za Belgiju jer se osecamo ugrozeno.familija Agovic.