Rasim Ljaić vođa narko kartela

0
468

YPoslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj optužio je danas potpredsednika vlade Srbije i ministra Rasima Ljajića da je vođa jednog od narko kartela u Srbije, nakon čega su poslanici poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) napustili skupštinsku salu.

Šešelj je na sednici rekao da se vlast zaklela da će voditi borbu prtiv kriminala i korupcije, a da pri tome nije u stanju da savlada korupciju u sopstvenim redovima u strukturama vlasti.

– Najnoviji slučaj za koji sam pouzdano saznao, iz proverenih izvora, je kriminalna afera potpredsednika vlade Rasima Ljajića. On je glavni vođa jednog od najjačih narko kartela na području Srbije. Policija ima sva operativna saznanja, sve ima dokumentovano i niko ništa ne preduzima zato što je potpredsednik vlade – rekao je Šešelj.

Osim toga, kazao je i da Ljajić ima lažnu diplomu Medicinskog fakuletata, da je studirao u Sarajevu, da je rat izbio kada je bio četvrta godina studija, i da se nakon toga „iznenada pojavio sa gotovom diplomom“.

Lider SRS je kazao i da Ljajićeva stranka spada među one koje ne mogu same da pređu census, i da se zbog nekoliko mandata „prikopčaju“ nekoj velikoj partiji.

Pogledajte video :