Mirsad Džudžević u odboru direktora CEDIS-a

0
234

Odbor direktora  EPCG je juče razriješio dosadašnje i imenovao nove članove Odbora direktora tog zavisnog Društva. U novi sastav Odbora direktora CEDIS-a imenovani su: Vladimir Čađenović, Jovan Sinanović, Mirsad Džudžević, prof. dr Vladan Radulović i Ilija Miljanić, saopšteno je iz EPCG-a.

“Odbor direktora EPCG opredijelio se za ovaj sastav Odbora CEDIS-a birajući između 62 prijavljena kandidata koji su u predviđenom roku dostavili potrebnu dokumentaciju, odnosno radne biografije na Javni oglas. Predsjednik Odbora direktora CEDIS biće izabran na konstitutivnoj sjednici tog organa, a nakon toga će biti izabran i izvršni direktor, čiji izbor je u nadležnosti Odbora direktora zavisnog društva”, kazali su iz EPCG.

CdM je ranije objavio da je kandidat za predsjednika Odbora direktora CEDIS-a aktuelni izvršni direktor te kompanije Vladimir Čađenović.

U februaru ove godine, Odbor direktora EPCG AD Nikšić donio je odluku da se, u cilju što kvalitetnijeg upravljanja, strateškog planiranja i razvoja naših zavisnih društava, objavi javni poziv, u namjeri da se svim zainteresovanim kandidatima omogući da se prijave za članstvo u odboru direktora: CEDIS DOO, RUP AD, EPCG-SOLAR-GRADNJA DOO i EPCG-ŽELJEZARA NIKŠIĆ DOO.

“Odbor direktora EPCG ubrzo će razriješiti dosadašnje i imenovati nove članove OD Rudnika uglja AD Pljevlja i EPCG-Željezara Nikšić DOO”, zaključuju u CEDIS-u.