MILO OD DANAS NA FEJSBUKU

0
571

Predsjednički kandidat Milo Đukanović vjeruje da je za budućnost Crne Gore i njen napredak značajan razvoj novih tehnologija i, shodno tome, novi sistemi komunikacija.

On je ovo izjavio prilikom preuzimanja facebook stranice „Podrška Milu Đukanoviću“ (www.facebook.com/predsjednikdps) koja će od večeras biti zvanična facebook stranica kampanje predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića pod sloganom „Milo Đukanović – za stabilnost i napredak Crne Gore“.

Bjelopoljac Miloš Damjanović, koji se profesionalno ostvaruje u digital marketingu i koji je ovu stranicu otvorio prije pet godina, sreo se sa predsjednikom DPS Milom Đukanovićem i njegovim saradnicima i tom prilikom predao stranicu „Podrška Milu Đukanoviću“ na korišćenje za tekuću kampanju, ali i za dalje aktivnosti na toj društvenoj mreži budućeg predsjednika Crne Gore. Stranica „Podrška Milu Đukanoviću“ do sada je okupila oko 11.000 pratilaca, a vjerujemo da će taj broj ubrzano rasti u narednim danima.
„Želim da kažem da sam veoma prijatno iznenađen, na početku bih želio da vam se zahvalim na podršci, koju mi otvaranjem te facebook stranice pružate tokom čitavog predhodnog perioda, i posebno želim da zahvalim na vašoj spremnosti da mi ustupite tu stranicu, koja će od večeras biti moja zvanična facebook stranica. To ćemo svakako nastojati da iskoristimo na najbolji način u ovoj predsjedničkoj kampanji da pojačamo kvalitet svoje komunikacije sa crnogorskom javnošću putem društvenih mreža, prije svega sa mladom generacijom“, kazao je Đukanović tokom susreta sa Damjanovićem.
On je dodao da vjeruje da je budućnost Crne Gore upravo u razvoju novih tehnologija, te da one treba da pomognu da Crna Gora razvije svoju ekonomiju i da stvori nove šanse, prije svega mladoj generaciji da obezbjeđuje za sebe kvalitetnija radna mjesta. Đukanović je Damjanoviću poželio uspjeh u daljem radu i obećao da će se Demokratska partija socijalista, prije svega njen internet tim, potruditi da dodatno unaprijedi ono što je Damjanović do sada uradio.

„Stranica je nastala prije pet godina, jer sam smatrao da osoba kao vi treba da bude prisutna na društvenim mrežama i meni je čast danas što ste mi saopštili da će moja stranica upravo biti vaša oficijelna stranica na facebook-u, kao i u nekim budućim kampanjama“, kazao je Damjanović na kraju razgovora sa predsjednikom DPS Milom Đukanovićem.