LIJEPA PRIČA iz Podgorice – šišanje đaka prvaka BESPLATNO

0
1441

Knjige, sveske, torba, nova odjeća, obuća,…

Sve su to samo neke od stvari koje roditelji moraju da pripreme za svoje đake pred početak školske godine.

A svaki novi početak, traži i novu frizuru, simbolično, prije nego djeca sjednu u školske klupe i susretnu se sa novim izazovima.

Prvi susret sa učiteljicom, drugarima iz razreda, posebno je uzbudljiv za đake prvake i njihove roditelja, pa vođeni time, modni studio „Micky“ iz Podgorice, pokrenuo je prije dva dana lijepu akciju.

Naime, u njihovom salonu u ulici Marka Radovića broj 45, šišanje đaka prvaka biće besplatno, i to do 03. septembra.

Kako ističu u razgovoru za naš portal, pridružili su se akciji koju je organizovao Savez frizera Crne Gore.

„Ideja nije nova, već su to naše kolege iz Saveza frizera Crne Gore organizovali, pa mogao bih reći i tradicionalno. Mi smo se priključili akciji po prvi put, s obzirom da smo nedavno otvorili salon u Podgorici“, objašnjavaju za naš portal iz Modnog studija „Micky.“

Kada roditelji dovedu svog dječaka ili djevojčicu i dobiju željenu frizuru, veoma se iznenade kada čuju da ne moraju ništa da plate.

Ipak, bude im drago kada saznaju za ovakvu akciju u čast naših đaka prvaka.

„Roditelji su malo u nedoumici, jer nisu navikli da ima nešto džabe, ali su prijatno iznenađeni. Dosta stidljivo prilaze, jer nisu navikli na ovakve „promocije“.

Akcija je startovala 30. avgusta, i interesovanja ima.

Ali, s obzirom da školska godine počinje u ponedjeljak 05. septembra, očekuje se da do subote još veći broj prvačića iskoristi ovaj lijepi gest, i frizuru dobije besplatno.

A, koje frizure su najtraženije?

„Što se tiče odabira frizura, roditelji su danas dosta liberalniji. Danas se prepušta prvacima na volju. Možemo vam reći da imamo veoma maštovite male ljude“, zaključili su iz Modnog studija „Micky“ za Kolektiv.