Izabran novi odbor rožajske URE

0
4127

Premijer i predsjednik URE dr Dritan Abazović istakao je u svom obraćanju da je u Rožaje uvijek lijepo doći, ali da je to grad koji iziskuje pravdu. ,,Rožaje kao i svi gradovi u Crnoj Gori žele samo jednu stvar – žele pravdu. Žele pravdu od ljudi koji ih vole. Zbog toga imate pravo, kao i svi drugi građani, na to“.

Građani i građanke, prema njegovim riječima, moraju da smijene lokalnu vlast jer nije radila dobro. ,,Ponekad su prepreke koje sami stvorimo najodgovornije za naše poraze. URA će nastaviti svoju misiju. Pokušaju da nas opstruiraju i zaustave, ali mi smo im sakrili loptu. Nastavljamo, vodimo Crnu Goru prema Evropskoj uniji (EU). U toku narednog mandata URA će je tamo i dovesti“.

,,U kratkom periodu koji je za nama, naš odbor doprinio je tome da se uradi mnogo toga dobrog za Rožaje – ukinute su takse osiguranja prema Kosovu, pokrenuta je ozbiljna priča o probijanju tunela Rožaje-Peć, projekat koji znači ne samo Rožajama, nego i zemljama u regionu, otvoreno je arapko tržište koje treba iskoristiti, pokrenuta je borba protiv kriminala… Svi zdravi projekti koji znače budućnost Rožaja Vlada je podržala. Vlada sa našim predsjednikom Dritanom Abazovićem znači budućnost Rožaja. Naša politička konkurencija nastojala je da nas ukloni sa političke scene Rožaja. Na radost našu, a žalost njihovu, danas mogu slobodno reći da smo mnogo jači, okupili smo novo članstvo, nove kadrove koji čine našu političku porodicu. Svi zajedno ćemo promijeniti ovaj grad, na bolje“, saopštio je novoizabrani predsjednik rožajskog odbora Građanskog pokreta URA Husein Ljaić na današnjoj III izbornoj Konvenciji tog odbora.

Za potpredsjednicu i potpredsjednika rožajske URE izabrani su Muamera Buzgović-Dacić i Esko Sutović.

Novoizabrani članovi i članice rožajske URE su:

Husein Ljaić

Esad Sutović

Muamera Dacić

Hajrija Muković

Eco Ganić

Asmir Bibić

Zilha Klimenta

Miralem Kalić

Eldin Ibrahimović

Ruždija Kalač

Sead Nurković

Irfan Muković

Enis Mustafić

Semir Husić

Alen Šahić

Džemal Ljaić

Bajruš Fejzić

Adnan Dautović

Ernad Grga Murić

Dženis Ramović

Numan Nokić

Alija Fejzić

Mithad Muković

Nasuf Mujević

Ermin Ljaić

Sanela Kalač

Adnan Kalač

Nizreta Kalač

Enis Nurković

Nedim Ibrahimović

Sabro Dautović

Todor Bucko Strmbov

Zaim Šutković

Samir Monić

Fatmir Muković

Sudan Dacić

Suad Hot

Kuna Kardović

Zenaida Ljaić

Hafiz Ibrahimović

Rahman Dacić

Rahim Hot

Sead Ljaić

Honsić Ismar

Zejnepa Ramović

Hermina Škrijelj

Eldin Husović

Dženo Kuč

Redžep Kuč

Amina Kardović

Hajruš Kalač

Amar Kurpejović

Amel Kalač

Amel Agović

Erdan Agović

Hamza Kurtagić