Husović: Radili smo odgovorno i transparentno

0
394

Bošnjačka stranka se domaćinski odnosila prema potrebama građana Rožaja, lokalna uprava je radila transparentno, poruke su sa završne konvencije BS koja je danas održana u Rožajama.

Predsjednik Opštine Rožaje i kandidat za odbornika Rahman Husović, istakao je da je lokalna uprava radila odgovorno i transparentno.“Pokazali smo da smo spremni da na svakom dijelu teritorije naše opštine rješavamo probleme. Nastavićemo sa svim projektima koji su od značaja za razvoj lokalne uprave”, rekao je Husović.

Mirsad Nurković predsjednik Opštinskog odbora BS u Rožajama , je kazao da je predsjednik Ervin Ibrahimović nastavio tamo gdje je stao rahmetli Rafet Husović.

“Dijaspora je i danas sa nama i hvala im na tome, jer Rožaje će ponovo pobijediti.“Poručio je u svom obraćanju Ervin Ibrahimović predsjednik Bošnjačke stranke. „Mladi su sa nama i oni su naša snaga. Naš Forum žena je naš ponos. Hvala svim našim građanima koji su uvijek sa nama. Rožajci su kad god je bilo najvažnije bili uz državu Crnu Goru, dali smo podršku svim važnim istorijskim odlukama za našu zemlju. U Rožajama smo pokazali kako se vodi domaćinstvo, kako se vodi lokalna samouprava. Infrastruktura u Rožajama je znatno unaprijeđena, imaćemo novu sportsku salu, imaćemo ski centar Štedim”, zaključio je Ibrahimović.