Bjelopoljski biznis forum 27. jula

0
241

PREMIJER OTVARA “BJELOPOLJSKI BIZNIS FORUM”

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković otvoriće prvi “Bjelopoljski biznis forum” koji će biti održan u subotu 27.jula i okupiće više od 100 učesnika iz Crne Gore i regiona. Među učesnicima će biti i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, kao i bivši predsjednici Opštine Bijelo Polje Tarzan Milošević i Aleksandar Žurić.
Na prvom Bjelopoljskom biznis forumu (BBF) centralna tema će biti „Investiocioni potencijali Bijelog Polja”, a na panel diskusiji, pored sadašnjeg i bivših predsjednika Opštine Bijelo Polje će učestvovati i Dragica Sekulić – ministarka ekonomije u Vladi Crne Gore, Vlastimir Golubović – predsjednik Privredne komore Crne Gore, Esad Zaimović – član Odbora direktora Hipotekarne banke, Milivoje Radović – redovni profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, kao i Meko Akova-Hodžić – predsjednik konzorcijuma “Gulsan” i Rodoljub Drašković – predsjednik poslovnog sistema “Swisslion Takovo“. Moderator panela će biti Hasan Ramović – predsjednik Savjeta za ekonomski razvoj Opštine Bijelo Polje.
BBF počinje 27.jula u 14h u velikoj sali Centra za kulturu, a zaključci ovogodišnjeg foruma biće sublimirani u dokumentu „Bjelopoljski konsenzus 2019“.