Socijaldemokrate predale listu

0
874

Socijaldemokrate Rožaja su, 30.aprila 2018.godine, predale listu kanidatkinja i kandidata za predstojeće lokalne izbore pod nazivom „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Rožaje“, za izbor odbornica i odbornika u Skupštini Opštine Rožaje.

Nosilac liste Faruk Kalač, kazao je da očekuje povjerenje građana, jer su Socijaldemokrate jedina partija koja je na svim do sada održanim izborima postigla rast.

„Uvjereni u snagu i kvalitet kadrova na našoj odborničkoj listi, nudeći najbolji izborni program i dosljednu politiku, preporučujemo svim sugrađanima da podrže listu „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Rožaje“. Program koji nudimo ima za cilj rješavanje nagomilanih problema u opštini Rožaje, a garancija uspješnosti njegove realizacije su novi, mladi ljudi koji su spremni da nakon 27. maja preuzmu odgovornost za obavljanje lokalnih funkcija koje su od vitalnog značaja za našu opštinu i sugrađane. Dokazana dosljednost i stabilnost naše partije, koja po prvi put nastupa na lokalnim izborima u Rožajama, razlog je više da pridobijemo povjerenje građana, jer su Socijaldemokrate jedina progresivna snaga koja je pokazala rast u svim opštinama u Crnoj Gori u kojima su od našeg osnivanja do danas održani izbori. Lično sam uvjeren da će građani prepoznati i podržati naše iskreno zalaganje za razvoj Rožaja, a mi ćemo se truditi da u narednom mandatu, odgovorimo na njihove potrebe i očekivanja, stručno i kvalitetno.“- rekao je Kalač.

Lista „SOCIJALDEMOKRATE – IVAN BRAJOVIĆ – DOSLJEDNO ZA ROŽAJE“ utvrđena je po sljedećem redosljedu:

 1. Faruk Kalač
 2. dr Jaho Pepić
 3. Elvir Klica
 4. Alisa Ećo
 5. Alen Kalač
 6. Mersad Čolović
 7. Esad Plunac
 8. dr Nervija Dedeić
 9. Aldin Murić
 10. Samid Šutković
 11. Zvezdan Ratković
 12. Elma Bećović
 13. Asad Kujević
 14. Hadžija Ljaić
 15. Edina Šabotić
 16. Edvin Honsić
 17. Semir Bibić
 18. Ermin Fejzić
 19. Hasim Luboder
 20. Dejla Kurpejović
 21. Ernad Dacić
 22. Emir Nurković
 23. Dalisa Hot
 24. dr Mersiha Mujević
 25. Edis Murić
 26. Emir Pepeljak
 27. Ramiz Šutković
 28. Ildijana Kurpejović
 29. Almin Muković
 30. Selvija Murić
 31. Elma Kalač
 32. Adnan Husić
 33. Amra Tahirović
 34. Rejhan Hot