Socijaldemokrate predale listu

0
874

Socijaldemokrate Rožaja su, 30.aprila 2018.godine, predale listu kanidatkinja i kandidata za predstojeće lokalne izbore pod nazivom „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Rožaje“, za izbor odbornica i odbornika u Skupštini Opštine Rožaje.

Nosilac liste Faruk Kalač, kazao je da očekuje povjerenje građana, jer su Socijaldemokrate jedina partija koja je na svim do sada održanim izborima postigla rast.

„Uvjereni u snagu i kvalitet kadrova na našoj odborničkoj listi, nudeći najbolji izborni program i dosljednu politiku, preporučujemo svim sugrađanima da podrže listu „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Rožaje“. Program koji nudimo ima za cilj rješavanje nagomilanih problema u opštini Rožaje, a garancija uspješnosti njegove realizacije su novi, mladi ljudi koji su spremni da nakon 27. maja preuzmu odgovornost za obavljanje lokalnih funkcija koje su od vitalnog značaja za našu opštinu i sugrađane. Dokazana dosljednost i stabilnost naše partije, koja po prvi put nastupa na lokalnim izborima u Rožajama, razlog je više da pridobijemo povjerenje građana, jer su Socijaldemokrate jedina progresivna snaga koja je pokazala rast u svim opštinama u Crnoj Gori u kojima su od našeg osnivanja do danas održani izbori. Lično sam uvjeren da će građani prepoznati i podržati naše iskreno zalaganje za razvoj Rožaja, a mi ćemo se truditi da u narednom mandatu, odgovorimo na njihove potrebe i očekivanja, stručno i kvalitetno.“- rekao je Kalač.

Lista „SOCIJALDEMOKRATE – IVAN BRAJOVIĆ – DOSLJEDNO ZA ROŽAJE“ utvrđena je po sljedećem redosljedu:

  1. Faruk Kalač
  2. dr Jaho Pepić
  3. Elvir Klica
  4. Alisa Ećo
  5. Alen Kalač
  6. Mersad Čolović
  7. Esad Plunac
  8. dr Nervija Dedeić
  9. Aldin Murić
  10. Samid Šutković
  11. Zvezdan Ratković
  12. Elma Bećović
  13. Asad Kujević
  14. Hadžija Ljaić
  15. Edina Šabotić
  16. Edvin Honsić
  17. Semir Bibić
  18. Ermin Fejzić
  19. Hasim Luboder
  20. Dejla Kurpejović
  21. Ernad Dacić
  22. Emir Nurković
  23. Dalisa Hot
  24. dr Mersiha Mujević
  25. Edis Murić
  26. Emir Pepeljak
  27. Ramiz Šutković
  28. Ildijana Kurpejović
  29. Almin Muković
  30. Selvija Murić
  31. Elma Kalač
  32. Adnan Husić
  33. Amra Tahirović
  34. Rejhan Hot