DUŠKO MARKOVIĆ: JA MISLIM NA ROŽAJE (VIDEO)

0
468

U Rožajama nema napretka i vlasti bez DPS-a poručio je potpredsjednik DPS-a, Duško Marković na završnoj konvenciji izborne liste „Za dobro gradjana Rožaja. Pobjednički! DPS- Milo Đukanović“.
,,Uvijek kada se nađem u Rožajama imam poseban osjećaj zadovoljstva i poštovanja jer je to sredina koja je snažno uporište moderne i građanske Crne Gore, uporište evropske i evroatlanske perspektive. To su rožajci potvrdili na referendumu 2006. godine dajući rekordnu podršku obnovi crnogorske nezavisnosti sa 94 % ,,Da” za Crnu Goru” , izjavio je Marković.
Vlada odlučno radi na tome da poboljša životni standard svih građana, a on se od referendum do danas udvostručio i u narednim godinama rezultati će biti uočljivi u svakom dijelu zemlje. Kazao je i da će Rožaje uvijek imati podršku Vlade za sve potrebne projekte razvoja i napretka jer je to dug ovim krajevima zato što je sjever neopravdano zapostavljen decenijama unazad i da će se to ubrzo promijeniti jer nema objedinjenog razvoja zemlje bez dinamičnog razvoja sjevera.
Potpredsjednik DPS-a Duško Marković najavio je izgradnju dječijeg vrtića i gradske pijace u Rožajama kao i rekonstrukciju magistralnog puta od Špiljani do Rožaja. Dodao je i da će sa projektima koje Vlada uveliko realizuje i onima koje planira zaustaviti iseljavanje iz Rožaja.
Cilj nam je da dio ljudi koji su trenutno napustili ove krajeve vratimo u zemlju, jer ne trebaju samo svojim porodicama već su potrebni Crnoj Gori kako bi donijeli onu vrijednost koja nam je neophodna radi trajnog i opšteg dobra, kazao je Marković.

Opširnije u video zapisu