ŠEMSO DEDEIĆ: Blokirat ćemo saobraćajnicu

0
2134

Preko 150 domaćinstava u dijelu rožajske Ulice Rifata Burdževića Trša prije više od dva mjeseca ostalo je bez ulične rasvjete. Naime, u polovini ove ulice, u dužini od skoro kilometar, vlada totalni mrak dok je rasvjeta u drugoj polovini saobraćajnice u funkciji. Žitelji zamračenog dijela naselja su ogorčeni zbog ovakve situacije, koja se ponavlja po ko zna koji put.


– Ovakav odnos lokalne vlasti prema stanovnicima ovog dijela grada je nepojmljiv. Tražimo da nam objasne da li se na ovaj način nekome od stanara ove ulice svete ili je u pitanju nešto drugo zbog čega smo osuđeni na totalni mrak?! Ogorčeni su žitelji.

Na svom FB profilu bivši načelnik OB Rožaje Šemso Dedeić je najavio da će sa još nekoliko građana blokirati dio saobraćajnice.

FB status Dedeića je kratko prokomentarisao Safet Kalač direktor željeznica Crne Gore, koji navodi da od boljeg životnog standarda u Rožajama nema ništa, te izrazio bojazan da će se Rožaje pretvoriti u administrativnu i privrednu ruševinu.

Dedeić je ranije medijima izjavio da ako se djeci nešto desi, kriva je lokalna uprava

Dedeić je prije mjesec dana izjavio da će u  raditi na prikupljanju potpisa svih stanovnika kako bi i na taj način upozorili roditelje i odgovorne na posledice koje po djecu i učenike ima činjenica da su ulice mjesecima neosvijetljene.
-Ukoliko se bilo kojem djetetu desi nešto loše u zamračenim ulicama, najveću odgovornost će snositi nosioci funkcija u lokalnoj upravi – upozorio je Dedeić.