RAMUSOVIĆ, LUČIĆ I VUĆKOVIĆ LAUREATI

0
102

U sklopu jubilarne 20. PRO PR konferencije pod nazivom „ Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost“ koja je prethodnog vikenda održana u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima okupila je  više od 200 učesnika iz 13 svetskih zemlja  sa 28 specijalizovanih stručnjaka za odnose sa javnošću  koji su održali ukupno 17 predavanja i dva panela.

U okviru PRO PR konferencije dodijeljena su prestižna PRO PR GLOBE Awards priznanja za koje dobitnike nominiraju bivši dobitnici ovog priznanja, ali i  članovi četiri svjetska komunikacijska uduženja: Udruženje konsultanata za odnose s javnošću ( Public Relaions Consultants Association- PRCA). Međunarodno udruženje  za odnose s javnošću ( International Public Relations Association –IPRA). Međunarodna organizacija za komunikacijsko savjetovanje( The International Communications Organisation –ICCO) i Ovlašteni Institut za odnose s javnošću( Chartered Institute of Public Relation-CICPR)

​Ovogodišnji  dobitnici  zaista prestižne nagrade koja se tiču postignutih rezultata u PR-u su predstavnici  iz 13 svjetskih zemalja.

Iz Crne Gore dobitnici priznanja su  mr Amer Ramusović, portparol i menadžer odnosa s javnošću Fonda za zdravstveno osiguranje,  Dejan Lučić, stručni saradnik na Univerzitetu  Crne Gore i  Mitar Vučković, interni komunikacijski stručnjak u Elektroprivredi Crne Gore.

Amer Ramusović

U ime svih nagrađenih zahvalio se Amer Ramusović koji je istakao da je posebno počastvovan dobijanjem zaista prestižne nagrade u ovoj oblasti,  da je to velika stisfakcija ne samo za njegov dugogodišnji bogat rad, znanje i iskustvo koje je gradio u medijima širom bivše SFRJ koje je pretočio u oblast odnosa sa javnošću, nego i za instituciju (Fond za zdrastveno osiguranje Crne Gore ) iz koje dolazi i naravno državu Crnu Goru.

-Ja, Dejan i Mitar, ovogodišnji laureati smo zahvalni kolegama na nominaciji, a dolazimo iz malene, ali časne i poštene Crne Gore koja je čojstvo i junaštvo dokazivala i pokazivala tokom svoje burne istorije sa svim svojim bogatim različitostima kojima se uvijek dičila, bez obzira što je stalno bila na vjetrometini, a i sada, u nastojanju da je neko uvijek prisvaja, istakao je između ostalog Ramusović, burno pozdravljen od svih učesnika konferencije.

Priznanje Vision City uručeno je gradu Bjelovaru iz Hrvatske, priznaje Vision Manager Gordani Deranji, predsjednici uprave Tehnomonta u Hrvatskoj, te Zlatku Komadini, županu Primorsko-goranske županije, dok je priznanje Infigo Awards uručeno Toniju Tomašeku,direktoru Publicis Grupe iz Slovenije.

.