Radnik Opšte bolnice u Novom Pazaru prodavao limene sanduke građanima

0
0

Mirsad Đerlek je na današnjoj konferenciji za medije kazao da je lično prijavio policiji radnika Opšte bolnice u Novom Pazaru uključenog u prodaju llimenih sanduka građanima.

”Radnik naše bolnice angažovao je privatnu firmu za prodaju sanduka, mi smo ti saznali i slučaj smo prijavili policiji”, rekao je Đerlek.

“Ja sam lično sinoć prijavio policiji radnika opšte bolnice Novi Pazar koji je bez mog znanja angažavao firmu koja je prodavala limene sanduke u opštoj bolnici”, pojasnio je Đerlek situaciju ističući kako niko neće biti štićen u slučaju da bude dokazano da je radio nelegalne radnje. Naročito, podcrtao je, ako postoji fotografija pojašnjavajući da neće tvrditi da je riječ o fotomontažama.

Đerlek je još i dodao da je 80 zdravstvenih radnika na bolovanju, od ukupno 632 zdravstvena radnika koliko je zaposleno u Opštoj bolnici Novi Pazar.

Ponovio je kako biti preispitana dokumentacija ljekara i medicinskih sestara koji su u posljednje vrijeme bili na bolovanju. 

“Lično ću pregledati i garantujem da će svi koji ne budu imali validnu dokumentaciju da budu na bolovanju dobiti otkaze”, kazao je ranije Đerlek.