Promocija Komune u Skoplju

0
24

Crnogorska zajednica u Republici Sjevernoj Makedoniji (ZCGM), djelujući u skladu sa svojim programom i nastojanjem da očuva državni i kulturni identitet svoje matice i porijekla svojih
članova čiji su glavni ciljevi čuvanje i unapređivanje crnogorske tradicije i kulture, zastupanje interesa Crnogoraca i njihovo prijateljstvo sa makedonskim narodom, a u saradnji sa časopisom
Komun@ koji otvara dveri prošlosti, teško breme i naslage vremena i tajanstvene odaje u kojima se skriva neprocjenjivo blago znakova i tragova veličanstvenog svekolikog nasleđa Crne Gore organizuje prvi put promociju časopisa Komuna u Makedoniji nakon što je taj jedinstveni časopis na veoma uspješan način već predstavljen kod dijaspore Crne Gore u Luksemburgu, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.
Na promociji učestvuju predstavnici Zajednice Crnogoraca, zatim prof.

Šefko Šeki Ličina,predsjednik crnogorskog-švajcarskog udruženja, a u ime časopisa Komun@ mr Željko Rutović, predsjednik Programskog odbora i mr Amer Ramusović, direktor i gl.i odg.urednik.

Promocija će se održati u prostorijama Crnogorske zajednice u Republici Sjevernoj Makedoniji ( Ul. Ankarska br:29 A) u Skoplju 27.aprila 2024.godine u 19 časova.