Predsjednik Rožaja ugostio Suada Sutovića prvaka države u sportskom ribolovu

0
232

Predsjednik Opštine Rožaja Rahman Husović primio je danas Suada Sutovića, prvaka države u sporstkom ribolovu.

Predsjednik je u razgovoru sa Sutovićem istakao spremnost lokalne samouprave da pruži podršku aktivnostima Sportsko ribolovnog kluba “Ibar” te da na taj način dodatno afirmiše njihova zalaganja na polju postizanja narednih uspjeha.

Predsjednik Husović je uputio i srdačne čestitke Sutoviću povodom osvajanja prvog mjesta na državnom takmičenju u sportskom ribolovu uz ocjenu da su fantastični rezultati koje ostvaruje u službi najboljeg predstavljanja Rožaja i lokalane sportske scene.

Posebno zadovoljstvo Predsjednik je izrazio povodom toga što je Sutović, zahvaljujući pobjedi na državnom prvenstvu postao član ribolovačke reprezentacije Crne Gore

Sutović se zahvalio predsjedniku Husoviću na, kako je kazao, dobrom i korektnom odnosu prema Sportsko-ribolovnom klubu “Ibar” i svim pojedincima čiji je cilj da na kvalitetan način budu dio sportskih takmičenja.

On je naglasio i da ga raduje sve veće interesovanje naših sugrađana za sportski ribolov uz ocjenu da je, uz dobru saradnju Opštine i lokalnih sportskih klubova, pred Rožajama svijetla sportska perspektiva.