Policija dostavila snimak osumnjičenog za ubistvo Ilića

0
608

Uprava policije dostavila je snimak za sada nepoznate osobe koja se sumnjiči za jučerašnje ubistvo Mila Ilića (28) u Podgorici.

CB Podgorica je, kako je saopšteno iz Uprave policije, postigao određene napretke na rasvjetljavanju ubistva.

„Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografija i snimka na kojoj je jedno za sada nepoznato muško lice. Postoje sumnje da je ovo lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo krivično djelo ubistvo na štetu M.I“, saopšteno je iz Uprave policije.

Ilić je ubijen juče oko 16:30 sati u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici. Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je na licu mjesta obavio uviđaj zajedno sa policijskim službenicima.

„Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenutog lica koje se nalazi na fotografijama i snimku, a koji se nalaze u prilogu, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja“, saopšteno je iz policije.

Uprava policije je pozvala građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog, to prijave na broj 067/184-840 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način.

„Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno“, zaključuju iz policije.