NOVI PREDSJEDNIK FK IBAR JE ENGIN MUSIĆ – GEGA

0
1035

Na Skupštini fudbalskog kluba jednoglasnom odlukom članova izabran je Engin Musić Gega uspješni preduzetnik iz našeg grada. Dosadaśnji predsjednik kluba i aktuelni predsjednik Opštine Ejup Nurković, istakao je sa kojim problemima se klub u prethodnom periodu nalazio.

On je istakao da je klub imao turbulentan period od toga da se borio za baraż Prve lige pa do ispadanja u regiju. I pohvale i kritike su satavni dio posla vjerujem da će moj nasljednik Musić imati entuzijazma i volje i da svi zajedno vratimo klub na zdrave temelje. Shodno novom zakonu i preregistraciji kluba neću biti u mogućnoti da budem zvanično u klubu ali kao neko ko je 25 godina u fudbalu potpuno je logično da će klub imati svu moju podršku i dalje.

Novoizabrani predsjednik Engin Musić istakao je zahvalnost Skupštini na poverenju. Vjerujem da ćemo svi disati kao jedan. Radićemo sve transparentno , napravićemo jedinstvo na svim nivoima što će vjerujem rezultirati time da će Ibar se vratiti na mjesto na kojem mu je shodno tradiciji i mjesto.

Na Skupštini su izabrani i potpredsjednici Kluba Adem Nurković, Ervin Murić i Sabahko Hodzić. Osim izbora novog rukovodstva jednoglasnim odlukama Skupštine usvojen je i presek stanja i finansijskih dugovanja kluba koje je Opština kao stoprocentni vlasnik preuzela na sebe tako da će nova uprava praktično od nule preuzeti klib zahvaljujući razumijevanju i pozrtvovanosti aktuelnog predsjednika Ejupa Nurkovića koji je po ko zna koji put pokazao da je čovjek sporta a prije svega fudbala.

Piše: Ferid Kujević