Marković govorio u Rožajama: DPS spreman za novu epohu sveukupnog razvoja Crne Gore

0
346

U Rožajama je održana sjednica proširenog opštinskog odbora na kojoj je govorio i zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista, Duško Marković.

„Demokratska partija socijalista danas predstavlja ozbiljan državni i nacionalni pokret. Uspješno smo odoljeli brojnim izazovima, učvrstili državnu nezavisnost, i kao nikada prije pozicionirali se na međunarodnoj sceni. Imamo dinamičan ekonomski razvoj i posvećeni smo boljem životu naših građana“ – saopštio je Duško Marković, članovima rožajskog opštinskog odbora DPS.

Zamjenik predsjednika DPS-a osvrnuo se i na aktuelne političke prilike:

“Sposobni smo da predvidimo potrebe vremena i zarad društvene stabilnosti i prosperiteta Crne Gore spremamo novu političku ponudu koja će značiti veći stepen konsenzusa na našoj političkoj sceni.”

U svom govoru Marković je istakao značaj ulaganja i investicija koje snažno utiču na razvoj Sjevera i poboljšanja standarda života građana:

“Snažnim ulaganjima u Sjeverni region radimo za bolji kvalitet života, nova radna mjesta i otvaranje perspektive za mlade ljude.”

„Rožaje je primjer multanacionalnog sklada, građanske orijentacije i čvsto uporište državne politike Crne Gore“, zaključio je Marković.

Opštinski odbor DPS Rožaje