nedelja, 3 marta, 2024
Naslovna Izdvojene vijesti Karate klub „Hajla“ niže uspjehe

Karate klub „Hajla“ niže uspjehe

0
624

Karatisti „Hajle“ osvojili su 24 medalje na juče održanom međunarodnom turniru „Kolašinski pobjednik“ u Kolašinu.

Talentovani Rožajci uspjeli su da se okite sa 24 medalje u katama i borbama, od čega 4 zlatne, 9 srebrnih i 11 bronzanih.
„ Jako sam ponosan na sve moje takmičare, bili su sjajni, o njihovom radu, disciplini i zacrtanom cilju najbolje svjedoči broj osvojenih medalja. Nastavljamo vrijedno da treniramo i idemo u nove pobjede, ističe trener karatista Alen Kalač.
Takođe, želim da rožajskoj i crnogorskoj javnosti ukažem, da karate klub „Hajla“ uprkos zapaženim rezultatima koje ostvaruje na takmičenjima, nema finansijsku podršku iz lokalnog budžeta poput drugih klubova. Kalač moli sve ljude dobre volje koji promovišu sport i zdrave stilove života da im pomognu. “.
Na turniru „Kolašinski pobjednik“ nastupilo je preko 500 takmičara iz 27 klubova, a jučerašnje takmičenje bila je još jedna provjera rožajskih karatista.

Rezultati

Zlato u katama i borbama Kalač Šejla , Kalač Naila i Huremović Denis u borbama.

Srebro u katama i borbama  Kalač Amila  , Kardović Denis, Kalač Amil,Kardovic Jasmin.

Srebro u borbama Nokić Ali, Nokić Amina i Ećo Fatih.

Bronza Kalač Zahira , Skenderovići Demir , Mujević Ilhan , Bulatović Mateja , Bulatović Tomislav , Mujević Tahir ,Sutović Mahira, Sutović Samid , Sutović Hana , Kalač Amil , Nokić Ali ,Kardović Denis .

 

 

error: Content is protected !!