Kalač: Kujeviću mi smo našu petlju pokazali kad su vaši mentori iz DPS kontrolisali sve

0
1036

Politika demagogije je na izdisaju a lutanje se najbolje vidi pocijepanjim stavovima BS u posljednjih 10 dana.

Nakon 10 godina apsolutne vlasti pominju se završeni projekti, nova radna mjesta, moderna infrastruktura, ugled i položaj naroda, pozitivni trendovi a ne ispričane priče.


Na žalost, gospodine Kujeviću, vaša priča je ista kao i kada ste počeli da se bavite politikom. Tada ste spočitavali DPS ono što danas narod s pravom spočitava vama i pričali, ispostavilo se, jeftinu demagogiju preko koje ste se zakačili na grbaču naroda.

Gospodine Kujeviću, mi smo našu petlju pokazali kada ste bili najjači, kada su vaši mentori iz DPS kontrolisali sve, uzduž i poprijeko. Petlju smo pokazali prema njima dok ste vi zarad sitnih ličnih intresa opravdavali, sakrivali ili servilno posržavali užasnu diskriminaciju,, manipulaciju i segregaciju bošnjačkog naroda i sredina u kojima dominantno žive.
Na žalost, nismo uspjeli da vas spriječimo u naumu pa za rezultat imamo zapuštene gradove i sela, socijalne slučajeve, uništene i opljačkane fabrike, infrastrukturnu i saobraćajnu blokadu.
Ono što nas raduje jeste činjenica da su te retrogradne politike doživjele ili doživljavaju kolaps sistema.
Vama iz opštinskog odbora Rožaje želim da se posvetite problemima našeg grada i da period sazrijevanja slobodne misli iskoristite na najbolji mogući način.

Mehmed Kalač
Predsjednik OO SPP Rožaje