Husović: Mi ne dajemo prazna obećanja

0
377

Predsjednik Opštine Rožaje Rahman Husović zahvalio se građanima na iskazanoj podršci od preko 7.000 glasova i najavio nove investicije.Njegovu poruku prenosimo u cjelosti.

Poštovani sugrađani,

Najsrdačnije vam se zahvaljujem što ste pružili apsolutnu podršku radu lokalne uprave potvrđujući na taj način da smo u proteklim godinama radili odgovorno, transparentno i u zajedničkom interesu.

Lokalna uprava nastavlja još intenzivnije sa ostvarenjem svih onih ciljeva koje smo zajednički zacrtali. Apsolutna podrška kojom ste potvrdili ispravnost načina na koji smo rukovodili Opštinom u proteklim godinama dodatno nas obavezuje da svu energiju i pažnju usmjerimo prema daljem unapređenju kvaliteta života u Rožajama.

Modernizovaćemo putnu infrastrukturu sve dok svaki građanin Rožaja ne bude imao adekvatan prilaz do kuće. Pravićemo vodovode i druge objekte od javnog interesa. U što skorijem roku valorizovaćemo zemljište Gornjeg Ibra i privesti kraju opremanje Biznis zone, što će biti praćeno novim zapošljavanjima u realnom sektoru privrede. U saradnji sa Vladom Crne Gore izgradićemo skijalište i realizovati druge kapitalne projekte koji su započeti na teritoriji naše opštine.

Naš fokus biće paralelno i na očuvanju životne sredine kroz izgradnju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda, koja je ostvarena u značajnoj mjeri, a ubrzano radimo i na stvaranju uslova za sanaciju deponije i čišćenje korita rijeke Ibar.

Mi ne dajemo prazna obećanja. Radićemo marljivo svakog dana kako bismo se suočili sa svim izazovima koji su pred nama. Na tom putu, bićemo otvoreni za svakog čovjeka koji svojim znanjem i stručnošću može da doprinese društvenom napretku u Rožajama.

Još jednom, u svoje ime, i u ime svog tima, najiskrenije vam se zahvaljujem.