Hodžić: O kadrovima ove ustanove ocjene mogu dati građani

0
1256

Direktor Centra za socijalni rad Edin Hodžić negirao je navode Alena Kalača, ističući da o kadrovima ove ustanove najbolje ocjene mogu dati građeni.

– Navodi Kalača da zloupotrebljavam vozila su neistiniti. Kao direktor ove ustanove mogu da kažem da su zaposleni u Centru mladi ljudi i odlični poznavaoci svoga posla. O našim kadrovima najbolje ocjene mogu dati građani, odnosno korisnici naših usluga, koji nas svakodnevno hvale – kazao je Hodžić za „Dan“, ističući da od kako je imenovan na funkciju direktora pohvale na rad nije dobio samo od jednog radnika.

– Riječ je o partijskom kolegi Alena Kalača, koji se nije uklopio u reformu sistema socijalne zaštite i koji je informatički nepismen. Kao direktor uvijek sam na raspolaganju svojim podređenima, što je vjerovatno Kalačevom partijskom saborcu koji je radnik ove ustanove stvorilo iluziju o tome da tražim pomoć saradnika. Naprotiv, ja pružam pomoć svojim radnicima – kazao je Hodžić.

Podsjetimo  Kalač je u izjavi datoj dnevnom listu DAN pozvao ministra Šehovića da izvrši provjeru diploma u rožajskom Centru za socijalni rad.

Šehović da provjeri diplome