HADŽIĆ DŽAVIDU ŠABOVIĆU

0
1771

Oglasio se danas Džavid Šabović, arhitekta raspada i uništenja SDP, opravdano marginalizovan u onome što je ostalo od njegove partije, primjećuje potpredsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore Adnan Hadžić.

Saopštenje Hadžića prenosimo u cjelosti:

Ideolog sramne saradnje SDP -a sa četničkim vojvodama i proruskim agentima, svima onima kojima je politički i životni cilj – uništiti nezavisnu i suverenu Crnu Goru i podvesti je u vazalni status neke druge države.

Zapitajte se, gospodine Šaboviću, zašto ni vas ni ostalih stranačkih funkcionera nema u kampanji kandidatkinje SDP za predsjednicu Crne Gore?! Da li možda zato jer vi simbolišete početak raspada ove stranke koja je iznevjerila časne birače koji su vas glasali jer ste bili dio suverenističkog bloka, beskompromisno predani ideji nezavisne i suverene Crne Gore?

Iznevjerili ste časne Crnogorke i Crnogorce, sve one građane koji su mislili da birajući vas ugrađuju svoj glas u temelje nezavisne, suverene, nikad tuđe Crne Gore. Prevarili ste ih, gospodine Šaboviću, i na svakim novim izborima stiže vas njihova kazna.

I na kraju, gospodine Šaboviću, uništili ste SDP, opravdano sumnjamo da svojim “ ničim izazvanim“ pojavljivanjem u javnosti imate namjeru da to isto učinite i vašoj predsjedničkoj kandidatkinji.