DEMOKRATE OČEKUJU PORNIĆE

0
280

Lider Demokrata uputio pismo državnom tužiocu Ivici Stankoviću u kojem navodi da ima saznanja da, odredjena grupa radi na „montaži video zapisa seksualne konotacije, kako bi pokušali da diskredituju njegove najbliže saradnike”.

Demokrate imaju saznanja da određena grupa, radi na prezentovanju video zapisa seksualne konotacije kako bi monstruoznim montažama u stilu klasičnih prevaranata pokušali da diskredituju najbliže saradnike predsjednika Demokrata.

Sve ovo je samo nastavak kampanje iz Herceg Novog, gdje su očigledno isti nalogodavci, takođe mjesec dana pred izbore, poslali pismo monstruozne neistinite i uvredljive sadržine i dijelili građanima Herceg Novog, a da tužilaštvo ni do danas nije okončalo istragu u ovom predmetu.

Pozivam Vas, da u skladu sa Vašim nadležnostima preduzmete neophodne mjere i radnje, kao bi nadležno tužilaštvo konačno okančalo istražni postupak po našoj podnesenoj krivičnoj prijavi br. 01/319 od 29.04.2017. godine, i time preventivno djeluje prema mogućim počiniocima sličnih krivičnih djela, čiji je jedini cilj da na protivpravan – kriminalan način utiču na izbornu volju građana u susret predstojećim lokalnim izborima u Crnoj Gori, a na štetu Demokratske Crne Gore kao najjače opozicione partije u Crnoj Gori.

Tužilaštvo u jednoj državi i postoji, da u saradnji sa policijom, spriječi vršenje ovakvih učestalih društveno neprihvatljivih i štetnih pojava, pronađe počinioce i pokrene postupak njihove krivično pravne odgovornosti. U protivnom, sve više postajemo društvo u kojem, zarad interesa partija na vlasti, pojedincima može biti sve dozvoljeno.