Rožajac likvidiran u Španiji

0
2087

Zijad Nurković (24) iz Rožaja, nastanjen u Baru, preminuo je od posljedica povreda koje zadobio u četvrtak iz vatrenog oružja u španskom mjestu u blizini Malage, dok je bio u vozilu sa suprugom i kćerkom – potvrđeno je Pobjedi u vrhu policije.

Na njega je pucala nepoznata osoba, za koju se sumnja da je pratila Nurkovića. Prema saznanjima Pobjede, Nurković je u Španiji bio turistički, sa suprugom i kćerkom. Ranjen je u četvrtak veče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali ljekari nijesu uspjeli da se izbore za njegov život. Crnogorska policija obaviještena je o likvidaciji i već je kolegama iz Španije pružila određena saznanja o Nurkoviću.

MOTIVI

Nešto oko 18 sati vijest o likvidaciji Nurkovića objavio je i španski portal Elespanol, ali nijesu saopštili identitet osobe koja je ubijena. Kako su naveli, stradali dvadesetčetvorogodišnji muškarac ubijen je kada je vozilom putovao sa četiri godine mlađom suprugom i dvogodišnjom kćerkom.

Španske vlasti pokušavaju da dođu do ubice i razjasne pod kojim okolnostima se dogodila likvidacija, kao i motiv zločina. Ovaj španski portal piše da se ispituju sve mogućnosti, ali da sve ukazuje da se iza zločina kriju poslovi sa drogom.

– Nije prvi put da se dogodio ovakav slučaj. Prošlog mjeseca, takođe u Malagi ubijena je jedna osoba.