DPS: Afirmišemo politiku koja promoviše multietnički sklad

0
472

Za DPS ovaj Sporazum predstavlja afirmaciju politike koja promoviše multietnički sklad i građansko društvo kao prepoznate vrijednosti i Rožaja i Crne Gore. Sporazum je istovremeno i prilika da se objedine svi raspoloživi kadrovski i drugi potencijali kako bi se valorizovali izdašni prirodni i ekonomski kapaciteti koje ova opština ima.

DPS nije postala dio vlasti radi vlasti, nego je na ovaj način iskazala spremnost da zajedno sa koalicionim partnerima preuzme odgovornost za dalji razvoj Rožaja nudeći nove ideje i mogućnosti za poboljšanje kvaliteta života i usluga u ovoj opštini.

Na tom putu uspešnu politiku Vlade Crne Gore o ubrzanom razvoju sjevera, kao i velikim ulaganjima, vidimo kao šansu i dobru priliku da odgovorno i predano radimo na realizaciji postojećih i osmišljavanju novih projekata koji će građanima Rožaja omogućiti bolji život i veći ekonomski standard.

Koalicija koja je danas potpisana je i potvrda dobrih odnosa na državnom nivou i dokaz spremnosti da se zajednički brane i afirmišu vrijednosti evroatlanske Crne Gore.

 

Stoji u saopštenju OO DPS-a Rožaje povodom potpisane koalicije u Rožajama.